Kolečko nadační fond

Nadační fond Kolečko má za sebou další úspěšnou benefici

V poslední listopadový pátek se příznivci Nadačního fondu Kolečko sešli v pražském divadle Palace, kde Vilma Cibulková a Miroslav Etzler uvedli jedinečný cyklus balad francouzského básníka Francoise Villona "Všechno jen do putyk a ženským". Díky vstřícnosti divadla Palace a obou herců se toto představení uskutečnilo jako benefiční a výtěžek z prodaných vstupenek byl věnován Kolečku. Nebyly to jen prodané vstupenky, ale i sponzorské dary, které přispěly ke krásnému celkovému výsledku 310.000 Kč. V Kolečku se ale tato částka dlouho neohřeje, poputuje totiž rovnou do Centra dětské traumatologie při Fakultní Thomayerově nemocnici

v Praze Krči, kde díky ní nakoupí nové přístroje, které poslouží malým pacientům úrazového oddělení a přispějí k jejich kvalitnější léčbě.

Velký dík patří společnosti Amway, která věnovala 190.000,- Kč, společnosti Apotex, která nad rámec sponzorování Kolečka zakoupila vstupenky v hodnotě 32.000,- a také díky společnosti Flamco za 10.000,- Kč. U příležitosti benefice věnovala společnost Zepter do traumacentra v Krči speciální terapeutickou lampu Bioptron v hodnotě 46.244,- Kč. Děkujeme také všem milým návštěvníkům, kteří zakoupili vstupenky v celkové výši 78.000,- Kč a pomohli tak dobré věci.

Díky také báječným hercům Vilmě Cibulkové a Miroslavu Etzlerovi za excelentní výkony, díky Divadlu Palace za poskytnutí prostor.

Zpět