Kolečko nadační fond

Kolečko má svého Anděla strážného

A ne jednoho, dokonce 150! Přesně tolik kusů čítá kolekce grafických listů pana Jiřího Slívy, jednoho z našich nejznámějších výtvarníků. Kolekci zakoupila a věnovala nadačnímu fondu Kolečko společnost AIG Europe Limited, která v říjnu oslavila 20. výročí působení v České republice. V rámci reprezentativního večera 22.října v Martinickém paláci zakoupili hosté více než 60 grafik v hodnotě 63.000,-Kč , společnost AIG už dříve přislíbila získanou částku zdvojnásobit, nakonec ale pan ředitel Patrick Mahieu předal zástupcům Kolečka šek na 150.000,-Kč!

Správní rada nadačního fondu Kolečko projedná na svém prosincovém setkání žádost Centra dětské traumatologie v Praze-Krči o nákup následujícího vybavení:

 

  1. Stříkačkové infuzní pumpy Pilot A2 (10ks) od firmy Fresenius, 120.600,-Kč
  2. Přístroj na podtlakovou (vakuovou) léčbu ran Vivano (2ks) od firmy Hartmann, 85.500,-Kč
  3. Podkladová deska Rollboard od firmy Vivamed, umožňující překládání těžších pacientů na operační stůl, 11.400,-Kč

V této chvíli zůstává k dispozici 75 ks grafických listů, minimální cena je 1.000,-Kč za kus. Takovým dárkem uděláte radost hned dvakrát! Jednou tomu, kdo si Anděla strážného pověsí na stěnu a jednou poraněným dětem, kterým pomáhá Kolečko.

V případě zájmu napište na mailovou adresu linda@kolecko.cz. Z praktických důvodů je možný pouze osobní odběr, po dohodě případně dodání v Praze.

 

Zpět