Kolečko nadační fond

Roman Vojtek je patronem projektu ROZHLÉDNI SE!

Dlouho, velmi dlouho jsme se rozhlíželi a přemýšleli o tom, kdo by se mohl stát tváří našeho projektu Rozhlédni se! Jsme na něj velmi pyšní a moc nám na něm záleží, takže není divu, že nám to dlouho trvalo a vybírali jsme zodpovědně.. Nakonec jsme se statečně rozhodli oslovit herce Romana Vojtka, muže mnoha dovedností, dalo by se říci, že na co sáhne, to se mu daří. Je tu tedy velká šance, že se pod jeho „dohledem“ bude projektu Rozhlédni se! dařit ještě lépe než dosud. Vlastně nás ani moc nepřekvapilo, že se –ochotně, rád a úsměvem- zhostil své nové role, je to totiž člověk neobyčejně laskavý. Roman Vojtek dorazí v neděli 1.7. do dětského centra u hotelu Thermal v Karlových Varech, kde jsou aktivity projektu Rozhlédni se! už tradiční součástí doprovodného programu Mezinárodního filmového festivalu. A proč to všechno vlastně dělá?

„Sám mám malé dítě a tento fakt mi hodně změnil život. Denně ve zprávách vidím, kolik se na silnicích děje nehod. Sám bych chtěl, aby o projektu Rozhlédni se! moje dcera věděla a jsem přesvědčen, že každý rodič bude rád, když jeho děti získají znalosti o tom, jak se vyvarovat úrazům v silničním provozu. Přesně to tento jedinečný projekt plní.“

Projekt Rozhlédni se! už třetím rokem zábavnou a hravou formou učí děti ve věku od 6 do 10 let v mateřských, základních školách a speciálních školách správným pravidlům chování v silničním provozu,ale i při sportovních aktivitách. Rozdali jsme přes 3000 „řidičáků!“, letos v Doubravici nad Svitavou, Kladně, Praze 8 a Břeclavi. 15. a 22. září chystáme dětské dny v Plzni a Kopřivnici pro děti z dětských domovů i pro veřejnost.

Ke stažení ve formátu PDF.

Zpět