Kolečko nadační fond

Pomozte s výzkumem

Nadační fond Kolečko se zapojil do mezinárodního průzkumu potřeb účastníků dopravních nehod (převážně zraněných a hospitalizovaných v nemocnici) s názvem Můj život po dopravní nehodě.

Pokud jste byli zraněni při dopravní nehodě, pomozte, prosím, pouze tím, že vyplníte anonymní online dotazník. Připravila ho Evropská federace obětí dopravních nehod ve spolupráci s Belgickým institutem silniční bezpečnosti na tomto odkazu: http://www.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=4385380.

Výsledky budou využity pro lepší porozumění krátkodobému, střednědobému a dlouhodobému vlivu dopravních nehod na jejich účastníky a také pro pochopení faktorů, které mohou zlepšit životní úroveň účastníků dopravních nehod. V neposlední řadě budou výsledky průzkumu také využity jako podklady pro tlak na jednotlivé vlády evropských zemí, aby zohledňovaly a zapracovávaly potřeby účastníků dopravních nehod do svých právních řádů a svých politických koncepcí.

Víte-li o komkoliv, kdo se stal účastníkem nehody, přepošlete mu, prosím, tuto výzvu s informacemi a výše uvedený odkaz, na kterém dotazník najde.

Uzávěrka odpovědí je prodloužena do 16.9. 2016. V dotazníku jen zvolte češtinu a můžete začít.

 

Děkujeme Vám!

 

 

Zpět